Společnost Algotech trvale roste a dále expanduje

Společnost Algotech trvale roste a dále expanduje
Články a zajímavosti

Algotech, jedna z ICT společností, o které je na trhu v posledních letech hodně slyšet zejména po stránce odborné, potvrdila významný růstový trend a netají se ambicemi na získání dalšího podílu trhu, zejména v oblasti cloud computingu a nově i v oblasti Business Process Outsourcingu.

Algotech, jedna z ICT společností, o které je na trhu v posledních letech hodně slyšet zejména po stránce odborné, potvrdila významný růstový trend a netají se ambicemi na získání dalšího podílu trhu, zejména v oblasti cloud computingu a nově i v oblasti Business Process Outsourcingu.

Společnost Algotech v posledních 3 letech zaznamenala každoroční 25% nárůst obratu a téměř trojnásobný růst počtu zaměstnanců, navzdory propadu a stagnaci hospodářství jak v České republice, tak v zahraničí.

Za tento růst vděčí společnost Algotech zejména správně nastavené strategii, kvalitě produktů, zkušenostem a odbornosti svých zaměstnanců a přístupu k zákazníkům.

Ve společnosti stále více vedle „ostřílených“ zaměstnanců nacházejí uplatnění i absolventi či studenti vysokých škol. V roce 2012 Algotech dostavěl a uvedl do provozu jedno z nejmodernějších a pohledu aplikací i nejkomplexnějších Center sdílených služeb v regionu CEE. Rozsáhlá nabídka služeb v cloudu již nachází odezvu jak na českém, tak i na zahraničním trhu.

V krátké době Algotech představí další produkt, ve kterém společně s firmou Atoda Telemarketing nabídne zákazníkům novinku v podobě Business Proces Outsourcingu.

V průběhu 14 dní Algotech podepíše také smlouvu týkající se jeho stěhování do zcela nových reprezentativních prostor.

Generální ředitel František Zeman říká: „Domnívám se, že se nám dařilo a daří naplňovat naše záměry a víme, že nesmíme polevit. Chceme dál růst a rádi bychom si z trhu ukrojili další díl v oblasti nově nabízených produktů, které jsou silně zaměřené na úspory nákladů firem, takže věříme, že naše nabídka osloví a bude pro firmy jistě zajímavá“.

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.