Pověřenec pro ochranu osobních údajů (DPO)

Pronajměte si služby nezávislého garanta, pověřence pro ochranu osobních údajů, který má zkušenosti s více než 150 projekty napříč obory. DPO za vás kontroluje soulad s platnými zákony a je za něj plně zodpovědný.
Pověřenec pro ochranu osobních údajů (DPO)
PROČ ALGOTECH

Proč využít služby DPO od nás?

>
Specializace
Naši DPO pracovníci mají různá zaměření a na vaše dotazy reagují už od 3 hodin.
>
Bez pokut a penalizací
Za naše klienty jsme úspěšně absolvovali řadu kontrol ÚOOÚ.
>
Plná zodpovědnost
V případě správně nastavené spolupráce na sebe přebíráme zodpovědnost za plnění požadavků legislativy.
>
Řešení dle zákona
Najdeme pro vás optimální řešení, které chod vaší společnosti nezatíží a splní legislativní požadavky. Najdeme pro vás optimální řešení, které chod vaší společnosti nezatíží a splní legislativní požadavky.
DPO

Kdo je pověřenec pro ochranu osobních údajů?

Kdo je pověřenec pro ochranu osobních údajů?

Pověřenec pro ochranu osobních údajů (DPO) by se měl ze zákona věnovat pouze této profesi, proto je výhodnější si jeho služby pronajímat. Je to osoba, která hlídá správné nakládání s osobními údaji uvnitř společnosti.  

V Algotechu máme vlastní tým DPO pracovníků, kteří se specializují na různé oblasti, takže disponujeme komplexními znalostmi na danou problematiku.  

Kdo je pověřenec pro ochranu osobních údajů?
Kdo je pověřenec pro ochranu osobních údajů?

 „Líbilo se nám, že lidé z Algotechu chápou naše potřeby, a oceňovali jsme také jejich celkově pozitivní přístup. Nejdůležitější pro nás ale byl fakt, že nám přislíbili všechna potřebná řešení zprovoznit velmi rychle,“  Pavel Rom, společnosti SULCO Automotive Group

Již 25 let se o fungování vašich systémů stará více než 120 stálých IT specialistů
Zajišťujeme komunikaci s úřady a bezproblémové řešení
ZKUŠENOSTI

Zajišťujeme komunikaci s úřady a bezproblémové řešení

Zajišťujeme komunikaci s úřady a bezproblémové řešení

Máme více než 5 let zkušeností s GDPR – za tu dobu jsme řešili stovky různých situací s Úřadem pro ochranu osobních údajů. Za naše klienty jsme již absolvovali řadu kontrol, kterými jsme vždy úspěšně prošli bez pokut a penalizací

Outsourcing GDPR navíc šetří váš čas. Dozorový úřad se obrací na nás jako na DPO při: 

  • jakékoliv kontrole, 
  • záležitosti týkající se zpracování osobních údajů, 
  • ve věci hlášení incidentů. 
Kdo je pověřenec pro ochranu osobních údajů?

„Spolupráce s firmou Algotech a.s. byla na vysoké úrovni. Na spolupráci oceňuji profesionalitu, zodpovědnost a příjemnou atmosféru.“

Ing. Ivana Dušková, tajemnice městského úřadu

Každý projekt řídí jeden projektový manažer, který se stará o rozpočet a dodržení termínů
O VŠE SE POSTARÁME

Co v rámci služeb pověřence GDPR (DPO) pro vás zajistíme?

Co v rámci služeb pověřence GDPR (DPO) pro vás zajistíme?
  • Poskytování poradenství správcům, zpracovatelům a jednotlivým zaměstnancům, kteří ve společnosti provádějí zpracování osobních údajů. Tak aby zpracování osobních údajů bylo v souladu s GDPR. 
  • Pravidelné monitorování souladu s GDPR nařízením. Mimo jiné také zvyšování povědomí a školení zaměstnanců, příprava na audit, rozdělování odpovědnosti a další. 
  • Vedení záznamů o zpracování OÚ. 
  • Řízení rizik v oblasti zpracování OÚ. 
  • Spolupráce s dozorovým úřadem. 
  • Poskytování poradenství v případě posouzení vlivu na ochranu osobních údajů. 
  • Řízení procesu implementace přijatých opatření včetně školení. 
  • Kontaktní bod pro dozorový úřad v záležitostech týkající se zpracování osobních údajů a hlášení incidentů. 
Co v rámci služeb pověřence GDPR (DPO) pro vás zajistíme?
S dlouhodobými klienty nás pojí více než 20 let partnerství
Najdeme řešení i pro vás
O NÁS

Je s námi spokojeno více než 500 zákazníků

Přes 25 let se nepřetržitě staráme o bezpečnost firemních dat, nabízíme řešení pro oblast firemní komunikace, call center, CRM a ERP systémů, kyberbezpečnosti, cloudových služeb a GDPR. Vyvíjíme také aplikace na míru a nabízíme ServiceDesk. Produkty a služby vždy přizpůsobujeme vašim potřebám.
25+
let zkušeností
6000+
projektů
Telly
Český rozhlas
ADP
Czech airlines
Remax Česká republika
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.