Algonadace pravidelně pomáhá

Algonadace pravidelně pomáhá
Články a zajímavosti

Jelikož Algotech je o pomoci a lidech, tak cítíme potřebu pomáhat a to zejména těm, kteří si sami pomoci nemůžou.

Nadační fond Algo byl zřízen v roce 2012. Jeho účelem je poskytnout pomoc těm, kteří ji skutečně potřebují, kteří jsou bezbranní, nemocní a opuštění a nemohou si proto pomoci sami. Protože všichni členové Nadačního fondu Algo v něm pracují zdarma, nemá tento fond žádné nadbytečné náklady a finance jsou využívány opravdu pouze za účelem konkrétní pomoci. Naše pomoc je směřována především dětem, stejně jako jejich rodičům, ale i seniorům. Všem, kteří potřebují nejenom finanční, ale i materiální nebo třeba kulturní podporu.

V září 2017 jsme příspěli paní ze Slovenska (Křižovany nad Dudváhom) a zaplatili školkovné pro její dvě děti na dva měsíce za 620 EUR ve speciální školce „Ako u mamy“.

"Dobry den,
volam sa Patricia a chcela by som Vas velmi velmi poprosit o pomoc pre moje dve deticky Sasku (5rokov) a Miska (3roky). S otcom deti nezijeme pretoze ma tyral a odisli sme od neho pred 4 rokmi. Zial jeho chut ublizovat nam, nasim odchodom neskoncila. 2krat nas napadol raz aj so svojim otcom. Teraz je moj byvaly manzel obzalovany z nebezpecneho vyhrazania a prenasledovania a jeho otec je obzalovany  z ublizenia na zdravi a z vytrznictva.

Moje deticky maju zdravotne problemy. Saska ma psychicke problemy zo stresov z otca, nocne desy a histaminovu a laktozovu intoleranciu. Misko sa po rizikovom tehotenstve narodil s problemami s dychanim. Ma caste desaturacie, problemy s travenim a aj spravanim sa kvoli nedostatku kysliku v mozgu.Pouziva dost casto kyslikovy koncentrator pretoze ma este aj centralne spankove apnoe. Teraz 21.1.2017 mal misko velmi silny zachvat a lekari netusia co sa s nim deje.

Na odporucanie lekarov musia obaja nastupit do skolky, zial do sukromnej kde maju obaja zabezpecene podmienky vzhladom na ich zdravotny stav. Otec deti nereaguje na moje prosby o to,aby splacal svoj dlh na vyzivnom vo vyssej splatke aby deti mali 2x 155e mesacne na skolku. Keby som to platila z vyzivneho neostane nam ani poriadne na stravu ani na zaplatenie uctov. Kedze otec deti nam velmi ublizuje zanechal nam dlhy ktore vymahaju exekurori takze mame to velmi tazke."

Již jsme příspěli na více jak 40 případů

Komu všemu se dočtete na: http://algonadace.cz/pomahame

 

 

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.