Nový Tools release ERP systému Oracle JD Edwards

Nový Tools release ERP systému Oracle JD Edwards
Články a zajímavosti

Společnost Oracle, leader v oblasti podnikových informačních systémů, nedávno ohlásila nový Tools release ERP systému Oracle JD Edwards EnterpriseOne (JDE) verze 9.2.2.4, který přináší uživatelům řadu nových funkcí a zároveň zjednodušení práce se systémem.

Společnost Oracle, leader v oblasti podnikových informačních systémů, nedávno ohlásila nový Tools release ERP systému Oracle JD Edwards EnterpriseOne (JDE) verze 9.2.2.4, který přináší uživatelům řadu nových funkcí a zároveň zjednodušení práce se systémem. Tím se stává systém více uživatelsky přívětivější a nové funkce zvyšují efektivitu práce uživatelů.

 

 

 

Mezi hlavní vylepšení patří tyto funkce systému:

  • Notification Framework
  • Orchestrator
  • Personalization Framework
  • Mobile Application Framework

Notification Framework umožňuje uživatelům odebírat oznámení, které systém automaticky detekuje pomocí Watchlistů a Orchestrations. Systém tak za uživatele hlídá nastavené parametry a při změnách mimo limity uživatele automaticky upozorní na změny a vyvolá procesy sloužící k řešení vzniklé situace.

JDE E1 Orchestrator poskytuje nástroje pro integraci s RFID a IoT čidly a umožňuje tak snadné zavedení konceptu Průmysl 4.0.  V systému jsou tak již připravené nástroje pro jednoduchou integraci s minimalizací nákladů na programování specifických rozhraní pro RFID a IoT čidla. Lze tak využít standardní protokoly, které tato čidla nabízejí.

Nový Personalization Framework umožňuje přidání vlastního sloupec ve formuláři, který může později posloužit jako parametr při dotazování nebo při nastavení watchlistu. Nově je možné upravovat názvy sloupců, tak aby byly srozumitelné konkrétnímu uživateli.

Další novinkou je Mobile Application Framework, který je určen pro tvorbu nebo úpravu existujících mobilních aplikací. S tímto nástrojem uživatelů systému Oracle JD Edwards mohou nejen upravovat stávající mobilní aplikace obsažené v jádru systému, ale mohou vytvářet i zcela nové mobilní aplikace pře řešení specifických procesů.

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.