Proč je Avaya nejlepší volba?

Proč je Avaya nejlepší volba?
Články a zajímavosti

Avaya je výrobcem komunikačních řešení již dlouhá desetiletí. Počínaje jejím zakladatelem Grahamem Bellem, který přivedl na svět telefon, až do dnešních dnů unifikované komunikace různými kanály ať už v prostředí firmy nebo v kontaktním centru.

Avaya je výrobcem komunikačních řešení již dlouhá desetiletí. Počínaje jejím zakladatelem Grahamem Bellem, který přivedl na svět telefon, až do dnešních dnů unifikované komunikace různými kanály ať už v prostředí firmy nebo v kontaktním centru.

 

S Avaya se můžete spolehnout, že vždy ochráníte své investice a že budete mít k dispozici vždy to nejmodernější. Krásný příklad se ukázal v nedávné době, kdy známý velký softwarový výrobce, který se také snaží v této oblasti prosadit, změnil produktové portfolio tak, že zařízení připojená k původnímu řešení nejsou s tím novým kompatibilní. Určitě se najde nějaký „work around“ a zákazníci to překonají, ale u zavedených výrobců se toto nestává.

Například Avaya drží kompatibilitu koncových zařízení, tak dlouho, že ani neznám zařízení, které by kompatibilní nebylo a to jsem v oboru 23 let. Prostě to znamená, že s Avaya můžete komunikovat v kontaktním centru se zákazníkem například přes WhatsApp, sledovat jeho „customer journey“ v nové skvělé agentské aplikaci a zároveň mít na vrátnici telefon více než dvacet let starý, od kterého neočekáváme nic jiného než že se vrátný dovolá, když hoří.

A vše funguje dohromady, pod jednou správou, levně a bez problémů. To je důvod proč Avaya je nejlepší volba

www.avaya.com

 

František Zeman

Generální ředitel

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.