Neomezená podpora Oracle JD Edwards EnterpriseOne i pro starší verze

Neomezená podpora Oracle JD Edwards EnterpriseOne i pro starší verze
Články a zajímavosti

Oracle poskytuje neomezenou podporu (tkz. Application Unlimited) i pro starší verze systému ERP Oracle JD Edwards a tak má zákazník vždy možnost volby používat svoji původní verzi aplikace, nebo kdykoliv upgradovat na nejnovější verzi JD Edwards bez dalších licenčních nákladů. Starší verze Oracle JD Edwards EnterpriseOne instalované před rokem 2010 ale obsahují licenční omezení klientského software a to s omezením platnosti licence do 30. června 2019.

Oracle poskytuje neomezenou podporu (tkz. Application Unlimited) i pro starší verze systému ERP Oracle JD Edwards a tak má zákazník vždy možnost volby používat svoji původní verzi aplikace, nebo kdykoliv upgradovat na nejnovější verzi JD Edwards bez dalších licenčních nákladů. Starší verze Oracle JD Edwards EnterpriseOne instalované před rokem 2010 ale obsahují licenční omezení klientského software a to s omezením platnosti licence do 30. června 2019. V rámci programu Oracle JD Edwards Application Unlimited ale mohou uživatelé tento software používat i dále. Naši zákazníci používající Oracle JD Edwards z Algo Cloudu jsou už na uvedenou změnu připraveni.

Pokud máte váš JD Edwards instalovaný on premise, v přiloženém dokumentu naleznete technický popis, jak uvedený problém vyřešit, nebo se neváhejte na nás obrátit, abychom vám pomohli a váš Oracle JD Edwards tak mohl fungovat dále i po uplynutí doby platnosti původní licence.

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.