Jak pomůže Algotech v krizi?

Jak pomůže Algotech v krizi?
Články a zajímavosti

Kdyby náhodou přišlo nějaké zpomalení ekonomiky a bylo potřeba upravit podnikání firem, je Algotech tím nejlepším partnerem z důvodů skladby jeho portfolia.

Kdyby náhodou přišlo nějaké zpomalení ekonomiky a bylo potřeba upravit podnikání firem, je Algotech tím nejlepším partnerem z důvodů skladby svého portfolia.

V první řadě pomáháme v oblasti řízení vztahu se zákazníky. Správně naimplementovaný systém CRM umožní lépe poznat zákazníka a firemní procesy a díky tomu dokážeme i z mála vytěžit co nejvíce.

Dále implementujeme ERP systémy pro řízení financí, distribuce, výrobních procesů atp. Tyto systémy, jsou-li správně používány, dokáží šetřit prostředky a optimalizovat zdroje firem a hospodařit s nimi.

Naše portfolio v oblasti komunikace pomůže optimalizovat interakci lidí přes všechny složky organizace, a to zejména v rámci komunikace se zákazníky „od hlasu“ přes video až po další technologie jako je email nebo chat.

Procesní analýzy a údržba standardů, jako je tomu např. v oblasti GDPR, přinesou nejenom soulad s předpisy, ale hlavně pořádek. V pořádku se lépe orientujete než v chaosu, a proto je hlavně za horších časů velmi důležité mít ve věcech řád.

Cloud přináší nejenom bezpečnost, ale také výraznou úsporu. Systémy v cloudu můžete provozovat s více než 30% úsporou, a navíc nepotřebujete žádné investice.

 

Pěkné dny

Franta Zeman

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.