Proč v Algotechu řešíme CRM procesy našich zákazníků

Proč v Algotechu řešíme CRM procesy našich zákazníků
Články a zajímavosti

Základní pravidlo práce se zákazníky platí již od počátků obchodování – ne CRM software, ale konkrétní lidé vytvářejí a udržují vztahy se zákazníky. I dobře navržené CRM řešení je pouze nástrojem, který jim k tomu pomáhá a umožňuje řídit obchodní procesy. Na druhou stranu má ale jen málo projektů tak zásadní vliv na chod společnosti, jako je zavedení CRM systému do firmy.

Základní pravidlo práce se zákazníky platí již od počátků obchodování – ne CRM software, ale konkrétní lidé vytvářejí a udržují vztahy se zákazníky. I dobře navržené CRM řešení je pouze nástrojem, který jim k tomu pomáhá a umožňuje řídit obchodní procesy.  Na druhou stranu má ale jen málo projektů tak zásadní vliv na chod společnosti, jako je zavedení CRM systému do firmy.

 

CRM systém v kalifornských horách

John Roberts, jeden ze zakladatelů SugarCRM, si důležitost CRM pro chod firmy uvědomil při projížďce na kole po kalifornských horách.  Tam také v roce 2004 vznikl jeho nápad vytvořit vlastní CRM řešení, které bude cenově dostupné a snadno použitelné pro řízení vztahů se zákazníky. Protože nápad dostal na svém kole Sugar, tak i pro svoje CRM řešení zvolil název SugarCRM.

Ukázalo se, že nápad vytvořit SugarCRM byl správný, a dnes už tisíce úspěšných společností používají toto CRM pro každodenní správu prodeje, marketingu a servisní podpory. SugarCRM pomáhá firmám komunikovat s novými zákazníky, řídit prodeje u stávajících zákazníků, vytvářet nabídky a hlavně udržovat si spokojené zákazníky. Bez kvalitního CRM by pro jeho uživatele byly obchodní aktivity nemyslitelné.

 

Seriál o CRM

Nikdo nechce být ovládaný programy, ale každý rád využije maximum z toho, co mu dnes různá softwarová řešení poskytují. Tím si také značně ulehčuje práci. Proto jsme pro Vás připravili seriál o jednotlivých možnostech využití SugarCRM, se kterými Vás budeme v následujících týdnech seznamovat.

Pokud potřebujete poradit už teď, jak řídit aktivity obchodníků ve Vaší společnosti a získávat efektivně nové zakázky, neváhejte nás kontaktovat. S naším řešením postaveném na ověřeném produktu SugarCRM Vám dokážeme pomoci ihned. Více informací naleznete na našem webu o CRM.

 

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.