Kompletní IT pomoc

Kompletní IT pomoc
Články a zajímavosti

Nemáte vlastní IT oddělení a potřebujete veškerou starost o ICT outsourcovat od jednoho dodavatele? Nechceme se chlubit, ale v tom případě jste narazili na toho pravého. Poradíme si totiž se správou serverů i sítě, které skvěle zabezpečíme, s přechodem do cloudu a provozem cloudových aplikací, i s implementací CRM i ERP systémů. Navíc vám budeme kdykoliv k dispozici na našem non-stop ServiceDesku.

Nemáte vlastní IT oddělení a potřebujete veškerou starost o ICT outsourcovat od jednoho dodavatele? Nechceme se chlubit, ale v tom případě jste narazili na toho pravého. Poradíme si totiž se správou serverů i sítě, které skvěle zabezpečíme, s přechodem do cloudu a provozem cloudových aplikací, i s implementací CRM i ERP systémů. Navíc vám budeme kdykoliv k dispozici na našem non-stop ServiceDesku.

Abychom jen netloukli prázdnou slámu, představíme vám, jak konkrétně můžeme vaší společnosti zajistit kompletní IT pomoc.

Outsourcing správy serverů

Naši certifikovaní specialisté dohlížejí na správný chod a bezproblémovou funkci serverů, ke kterým se mohou kdykoliv vzdáleně připojit. Mohou tak řešit všechny provozní, ale i bezpečnostní události, a to v režimu nepřetržitého dohledu a správy. Ušetříte tak náklady za případné interní IT specialisty nebo i celé administrátorské týmy. Pokud už máte své vlastní IT oddělení, samozřejmostí je i kdykoliv dostupná podpora a odborné konzultace z naší strany.

Pokud se rozhodnete svá data uložit v našem datovém centru, ušetříte výdaje za nákladný hardware a zbavíte se starostí spojených se provozem a správou serverů. Odpadnou vám problémy se zajištěním záloh, s fyzickým zázemím a rovněž s nákladnými licencemi serverových systémů.

Správa sítě a zajištění bezpečnosti

Zajištění kompletní správy IT infrastruktury by nebylo kompletní bez služeb správy celé vaší datové sítě. To zahrnuje dohled nad veškerým síťovým hardwarem včetně klientských stanic i periferií jako jsou např. Wi-Fi routery. Stranou nezůstává ani softwarová podpora: spravujeme a optimalizujeme síťové operační systémy, instalujeme a konfigurujeme aplikace a provádíme aktualizace ochran.

Mnoho firem bohužel nezvládá dobře zabezpečit všechna svá data a systémy, načež se stávají terčem kyberútoků. Víme, jak jsou vaše data důležitá, a proto dbáme na jejich maximální zabezpečení. Používáme k tomu produkty ověřeného výrobce SOPHOS. Naši specialisté na kyberbezpečnost navíc proaktivně vyhledávají možné hrozby, které odstraní ještě před tím, než mohou způsobit jakékoliv potíže. Že zabezpečení rozumíme, dokládá i certifikace nejvyššího zabezpečení ISO 27001.

AlgoCloud je zárukou naprosté bezpečnosti. Data v našem datovém centru jsou zálohovaná a uložená na 3 různých lokalitách v ČR, díky čemuž jsou vždy dostupná a nikdy o ně nepřijdete.

Přechod do cloudu

Mnoho firem s přechodem do cloudu otálí, protože se bojí náročnosti celého procesu. Pokud se rozhodnete pro AlgoCloud, provedeme vás celým procesem: od analýzy IT infrastruktury, přes návrh řešení, technický audit a pilot, až k přechodu do ostrého provozu. Tím pro nás ale práce nekončí. Samozřejmostí je non-stop ServiceDesk, následné odborné konzultace a aktualizace cloudových služeb podle vašich požadavků.

Je jen na vás, zda se rozhodnete pro formu IaaS, PaaS nebo SaaS. Umíme všechny.

Tip: Přečtěte si, jak krok po kroku probíhá přechod firmy do cloudu.

L1 podpora ServiceDeskem

Hlídáme, aby vše, co potřebujete, běželo, jak má. Víme, že technické potíže všeho druhu mohou nastat prakticky kdykoliv. Proto jsme vám k dispozici ve dne v noci na našem ServiceDesku. IT specialisté jsou připraveni vám s čímkoliv pomoci. Na úrovni L1 řešíme uživatelské problémy jako je: end user support, vzdálený přístup, vytváření a správa účtů a další. Díky tzv. „vzdálenému přístupu“ vám specialisté zvládnou na dálku pomoci přímo ve vašem počítači nebo jiném zařízení.

Tip: Podívejte se, co všechno v rámci ServiceDesk zajišťujeme.

Provoz aplikací z cloudu

Provoz aplikací nebo celých systémů z cloudu je pro firmy výhodnější než samostatně dostupné licencované programy. Díky cloudu získáte flexibilitu, kontrolu, nejnovější verze aplikací, a ještě navíc ušetříte. Sdílené aplikace využije kterýkoliv z vašich zaměstnanců na jakémkoliv zařízení včetně těch mobilních. Kancelářský balíček Office 365 a jiné aplikace, které vám usnadní práci, tak můžete mít stále u sebe. Navíc se vždy automaticky aktualizují na nejnovější verzi.

V Algotechu implementujeme a nastavíme všechny aplikace tak, aby měli zaměstnanci přístup ke všemu, co potřebují. Do určitých aplikací a souborů v cloudu naopak můžeme nastavit přístup např. pouze vybraným zaměstnancům, manažerům nebo vedení firmy.

Podpora práce z domova

Mít firemní IT na takové úrovni, aby vaši zaměstnanci zvládli plnohodnotně pracovat z domova, je nezpochybnitelnou konkurenční výhodou. Nejen, že vaše podnikání nezastaví karanténa, ale zároveň získáte benefit, na který můžete lákat nové zaměstnance.

S prací z domova vám pomůže především cloud. Fungují v něm sdílené aplikace, ukládají se do něj všechna potřebná data včetně důležitých záloh a zaměstnanci přes něj snadno a efektivně komunikují.

Tip: Přečtěte si více o tom, proč pro práci z domova potřebujete cloud.

Pokud jsme vás přesvědčili, že jsme ideálním partnerem pro vaše podnikání, kontaktujte nás a domluvíme na outsourcingu. Moc rádi vám pomůžeme.

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.