Závazek podpory Oracle JD Edwards

Závazek podpory Oracle JD Edwards
Články a zajímavosti

Chcete si udržet konkurenční výhodu? Potom musíte neustále zefektivňovat své podnikové procesy. Přitom se neobejdete bez kvalitního informačního systému pro plánování podnikových zdrojů – ERP. Potřebujete ERP systém, který je snadno implementovatelný, dobře udržovatelný, dostupný, a především s garancí dostatečné podpory ze strany výrobce. Právě takovým systémem je Oracle JD Edwards.

Co je to ERP systém? Jde o podnikový informační systém, který je centrální nervovou soustavou moderního podniku – centralizuje a sjednocuje firemní procesy do jednoho celku. Dříve se jednotlivé firemní procesy řešily samostatnými aplikacemi (účetní aplikace, skladové a logistické programy atp.) – aktuálním trendem je však řešení všech firemních procesů jedním systémem, a to s pomocí ERP. Výběr toho správného ERP systému a způsob jeho implementace má významný vliv na efektivní fungování firmy. Investice do ERP systému je dlouhodobá – pokud má váš podnik růst a přizpůsobovat se tržnímu prostředí, váš ERP systém na to musí být také připravený a jeho výrobce musí garantovat dlouhodobou podporu a rozvoj.

ERP systém Oracle JD Edwards EnterpriseOne

JD Edwards EnterpriseOne od společnosti Oracle je moderní, na platformě nezávislý, plně integrovaný, otevřený a komplexní ERP systém vhodný zejména pro výrobní, stavební, distribuční nebo servisní organizace všech velikostí. Je založený na databázovém jádře a obsahuje soubor specifických modulů pro různá odvětví podnikatelské činnosti. Systém obsahuje bohatou funkcionalitu pro ucelenou podporu procesů z oblasti řízení podnikových zdrojů (ERP), řízení vztahů se zákazníky (CRM) a řízení a plánování dodavatelských řetězců (SCM). Obsahuje dále i nástroje pro sledování výkonnosti podniku, analýzy, reporting a další manažerské pohledy. Umožňuje práci v mezinárodním prostředí, má několik desítek jazykových mutací a je přizpůsoben legislativním požadavkům jednotlivých zemí včetně České a Slovenské republiky.

→ Tip: Přečtěte si, jak se pracuje s JD Edwards.

 

Dostupnost, bezpečnost a snadná implementace

ERP JD Edwards využívá nejmodernější vícevrstvou architekturu, díky které docílíte nízkých nákladů na údržbu systému a dostupnosti ERP systému odkudkoliv (z desktopových i mobilních zařízení).

V případě použití databáze Oracle můžete těžit z vysoké míry bezpečnosti a vysokého výkonu a možnostech rozšíření řešení.

Implementace JD Edwards je zejména ve srovnání s jinými ERP systémy relativně rychlá, v optimálním případě a přizpůsobení se standardním možnostem systému, tak může jít i o nižší jednotky měsíců. Navíc jsou snadné úpravy systému podle vašich specifických potřeb, tedy ani specifické nestandardní procesy nejsou pro systém problém.

Výhody JD Edwards:

  • uživatelská přívětivost,
  • přístup k datům uloženým v ERP systému odkudkoliv a kdykoliv,
  • vysoká bezpečnost a stabilita systému,
  • možnost provozování v AlgoCloudu,
  • možnost provozování formou SaaS,
  • zkušený implementační tým.

Závazek podpory JD Edwards

S JD Edwards E naštěstí vůbec nemusíte řešit s ukončením podpory ze strany výrobce. Na jiných platformách aktuálně hrozí rizika spojená se ztrátou podpory: narušení SW/HW kompatibility, ohrožení kybernetické bezpečnosti a případné legislativní diskrepance v systému. Oracle ovšem garantuje delší dostupnost podpory, v některých případech dokonce doživotní!

Podpora aktuální verze Oracle JD Edwards EnterpriseOne je garantovaná až do roku 2033!

Premier Support for Oracle JD Edwards EnterpriseOne je prodloužený minimálně do roku 2033, což posiluje závazek společnosti Oracle vůči zákazníkům a inovaci produktů. Stabilní a předvídatelná politika dlouhodobé podpory umožňuje zákazníkům maximalizovat a rozšířit své stávající investice s dostatkem času pro budoucí plánování.

Průběžné vydávání nových verzí JD Edwards EnterpriseOne

Poslední verze JD Edwards EnterpriseOne a JD Edwards World se označují jako vydání Continuous Innovation pro produkty JD Edwards. Data, která jsme uvedli výše, se posunula dále do budoucnosti na základě přechodu na dodávku Continuous Innovation model pro nové verze produktů i vstupy od zákazníků.

V plánu je dodávat nové funkce produktům JD Edwards jako aktualizace stávající verze. Aby bylo možné získat přístup k novým funkcím a možnostem, není nutné ERP systém upgradovat, což znamená méně průběžných investic. K novým funkcím budou mít do konce roku 2033 přístup zákazníci používající cloudová i on-premise řešení.

 

Stále váháte, zda je právě pro vaši společnost Oracle JD Edwards optimálním ERP systémem? Kontaktujte nás a domluvte si s námi vstupní konzultaci zdarma.

 

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.