Algotech nabízí v oblasti telco stejné produkty, jaké budou využívány na olympijských hrách v Soči v roce 2014

Algotech nabízí v oblasti telco stejné produkty, jaké budou využívány na olympijských hrách v Soči v roce 2014
Články a zajímavosti

Společnost Algotech je Platinum partnerem společnosti Avaya, která byla vybrána jako oficiální dodavatel telekomunikačního zařízení a zajištění telekomunikační infrastruktury pro olympijské hry v Soči. Algotech nabízí svým zákazníkům vše, co bude k dispozici na olympijských hrách.

Společnost Algotech je Platinum partnerem společnosti Avaya, která byla vybrána jako oficiální dodavatel telekomunikačního zařízení a zajištění telekomunikační infrastruktury pro olympijské hry v Soči. Algotech nabízí svým zákazníkům vše, co bude k dispozici na olympijských hrách.

Společnost Algotech je významnou evropskou společností v oblasti poskytování telekomunikačních řešení pro institucionální a podnikovou sféru. Pro zákazníky v této oblasti dodává svá řešení postavená na produktech společnosti Avaya, která byla vybrána jako oficiální dodavatel olympijských her v roce 2014.

„Jsme opravdu hrdí na to, že naši zákazníci mohou od nás získat telekomunikační řešení postavená na produktech společnosti, která byla vybrána v tak velké konkurenci pro tuto mimořádnou událost“, říká Martina Koutníková, Marketing Manager společnosti Algotech, a dodává: „ Věříme, že je to pro naše současné i potenciální zákazníky jasné poselství, které dokumentuje kvalitu dodávaných produktů“.

„Vzhledem k tomu, že na olympijských hrách budou naše firemní barvy zastupovat právě Avaya technologie, které dodáváme našim zákazníkům, a navíc jsou v naší společnosti velcí příznivci sportu, rozhodli jsme se, že vyhlásíme pro naše zákazníky soutěž, jejíž výherce olympijské hry v Soči také navštíví. Doporučujeme sledovat naše webové stránky www.algotech.cz, kde budou publikována pravidla a podmínky soutěže“, říká Martina Koutníková.

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.