Čtečka čárových kódů TC20 – novinka v portfoliu společnosti Zebra Technologies

Čtečka čárových kódů TC20 – novinka v portfoliu společnosti Zebra Technologies
Články a zajímavosti

Algotech vám přináší novinku od společnosti Zebra Technologies, leadera v oblasti čteček čárových kódů, průmyslových mobilních handhaldů a tiskáren čárových kódů.

Algotech vám přináší novinku od společnosti Zebra Technologies, leadera v oblasti čteček čárových kódů, průmyslových mobilních handhaldů a tiskáren čárových kódů. Společnost Zebra Technologies rozšířila své portfolio o nový model handhaldu, u kterého se podařilo skloubit přednosti stávajících modelů používaných v průmyslových a výrobních podnicích s jednoduchým uživatelsky přívětivým ovládáním a funkcemi dnešních chytrých telefonů. Výsledkem je model TC20, který je vybaven dotykovým displejem pro snadné ovládání a využívá operační systém Android. Jeho hlavní předností je vysoká rychlost a přesnost snímaných čárových kódů.

V závislosti na konkrétní konfiguraci umožňuje snímání 1D/2D čárových kódů, podporu RFID Model je určen zejména pro využití ve skladových prostorách či na pobočkách společnosti, ale současně umožní práci i v terénu.

K modelu TC20 je k dispozici široký sortiment příslušenství (ruční nástavce, dokovací stanice apod.) Společnost Zebra nabízí také množství SW aplikací pro zjednodušení použití, správu a zabezpečení zařízení. Pro model TC20 je možné objednat službu servisní podpory Zebra OneCare, jejíž součástí je prodloužená podpora výrobce OS po ukončení distribuce používané verze OS Android.

Zařízení Zebra TC20 je vhodným zařízením pro mobilní sběr dat z ERP systémů. Společnost Algotech k uvedenému zařízení dodává vlastní mobilní aplikaci ACDC pro napojení na informační systém Oracle JD Edwards EnterpriseOne.

Příslušenství:

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.