Tradiční Zákaznický den společnosti Algotech úspěšně proběhl v hotelu SEN

Tradiční Zákaznický den společnosti Algotech úspěšně proběhl v hotelu SEN
Proběhlé události

Dne 17.5.2018 se konal další ročník Zákaznického dne společnosti Algotech. Letos organizátoři vybrali krásné prostory hotelu SEN v Senohrabech kousek za Prahou. Jedním z hlavních důvodů výběru tohoto hotelu byly zejména kapacitní požadavky z důvodu rozšíření celé akce. V průběhu celého dne se na akci dostavilo přes 150 účastníků.

Dne 17.5.2018 se konal další ročník Zákaznického dne společnosti Algotech. Letos organizátoři vybrali krásné prostory hotelu SEN v Senohrabech kousek za Prahou. Jedním z hlavních důvodů výběru tohoto hotelu byly zejména kapacitní požadavky z důvodu rozšíření celé akce. V průběhu celého dne se na akci dostavilo přes 150 účastníků.

Novinkou letošního ročníku bylo přidání 3 dopoledních paralelních sekcí, které se věnovali Cloudu, Podnikovým systémům (ERP) a Telekomunikacím.

V rámci bloku Cloud se účastníci dozvěděli příběhy zákazníků, kde se cloud osvědčil, jak si mají vybrat a případně kombinovat různé cloudy, co nového přináší náš AlgoCloud, apod.. Nechyběly informace ohledně blížícího se startu nařízení GDPR, zejména praktické rady a zkušenosti.   
V rámci bloku ERP byli účastníci seznámeni s plánovaným rozvojem Oracle ERP aplikací, zejména JD Edwards a EBS. Nechyběli detailní ukázky nových ERP rozšíření jako řešení pro čarové kódy, napojení na registry (AlgoRadar), monitoring a správa systémů. Velmi zajímavé byly i praktické zkušenosti z projektů upgrade JD Edwards.
V rámci bloku věnovanému Telekomunikace a Call centra se hosté dozvěděli, kam kráčí komunikace, zejména novinky z Avaya světa, rozvoj řešení AlgoCC, nahrávání a další legislativní požadavky. Nechyběly velmi zajímavé zákaznické příběhy a živé ukázky.

V odpolední hlavní části ředitel Algotechu, František Zeman, shrnul, co všechno se za uplynulý rok v Algotechu stalo, a nebylo toho vůbec málo. Kromě získání řady nových zákazníků, rozšíření portfolia nabízených produktů a služeb, se jednalo také o významnou akvizici společnosti Sugar Factory, která implementuje CRM řešení.

Tradiční key-note přednáška na téma mimo ICT opět posluchače velmi zaujala. Výživová poradkyně paní Zuzana Komůrková poradila, co kterému typu člověka ve stravování více vyhovuje a že mezi strávníky jsou významně rozdílné až protichůdné doporučení. V další odpoledních přednáškách představili své novinky partneři Algotechu a své pozitivní zkušenosti z realizovaného projektu prezentoval zástupce Komerční banky.

Celý zajímavý den uzavřel bohatý večerní program.

Akce se zúčastnila řada významných firem: UniCredit Bank, Pojišťovna VZP, Oracle, Komerční banka, AŽD Praha, Toyoda Gosei, Moneta Money Bank, Sulco, PBW Innovation, TPCA, Hugport, Sugar Factory, Smart Key, TEK Experts, HP Enterprise, Avaya, Wetscon, Jarltech, ÚVT, Silon, United Data, Atoda Telemarketing a další.

Děkujeme!

        

Kompletní fotogalerii si můžete zobrazit na našem Facebooku.

Podívejte se na video, jak to na našem zákaznickém dnu vypadalo

 

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.