Spolupráce s Avaya se stále prohlubuje

Spolupráce s Avaya se stále prohlubuje
Články a zajímavosti

Na technologii Avaya naše společnost začala před mnoha lety růst. Chvíli to vypadalo, že se tato spolupráce již nemůže dále prohlubovat, ale v tomto předpokladu jsme se hluboce mýlili. Díky tomu, že technologie Avaya jsou zvlášť v Západní Evropě čím dál tím více oblíbenější pro oblast podnikové komunikace a call center, hledala Avaya partnera, který by se o implementaci a podporu této rostoucí zákaznické báze postaral.

Na technologii Avaya naše společnost začala před mnoha lety růst. Chvíli to vypadalo, že se tato spolupráce již nemůže dále prohlubovat, ale v tomto předpokladu jsme se hluboce mýlili. Díky tomu, že technologie Avaya jsou zvlášť v Západní Evropě čím dál tím více oblíbenější pro oblast podnikové komunikace a kontaktních center, hledala Avaya partnera, který by se o implementaci a podporu této rostoucí zákaznické báze postaral. Tohoto partnera našel v Algotechu v České republice. To podtrhává naši významnost a důvěru v nás a zároveň je to poděkování za výbornou práci v minulosti.

Pro nás to znamená, že můžeme rozšiřovat tým a školit ho na nová řešení, která u nás ještě nejsou implementována, získávat zkušenosti na těchto projektech v zahraničí a ty můžeme následně aplikovat v naší rodné kotlině.

Pro celou naši komunitu kolegů a zákazníků je to skvělá zpráva a jedinou chybou na ní je, že jsme to málo oslavili :)

Takže ještě jednou, díky všem! Připíjíme na tento velkolepý úspěch a moc se těšíme na všechny nové věci, které tato spolupráce přinese.

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Podobné články

Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.