Virtuální Datová Centra pro Algotech Maďarsko

Virtuální Datová Centra pro Algotech Maďarsko
Cloud

Kolegové z maďarského Algotechu díky plánovanému stěhování stáli před rozhodnutím, zda vybudovat novou vlastní serverovnu a stěhovat stárnoucí infrastrukturu či přejít do cloud prostředí.

Ačkoliv jsme členy jedné skupiny, byly služby AlgotechCloudu porovnávány se službami mezinárodních gigantů v provozování infrastruktury. Jednoznačnou výhodou AlgoCloudu je flexibilita řešení, která není vázána na předem definované produkty. Výsledkem společných konzultací a implementace jsou služby přesně na míru podnikání našeho partnera.

Algotech Maďarsko získal:

  • Flexibilní a bezpečné prostředí pro své interní systémy i systémy zákazníků.
  • Produkční i testovací prostředí přesně na míru.
  • Vysokou dostupnost služby zajištěnou nejmodernějšími technologiemi AlgoCloudu.

 

Jak jsme zakázku realizovali?

První z Virtuálních Datových center jsme pro naše maďarské kolegy připravovali již před více než rokem a je založeno na balíku předplaceného výkonu, který si mohou sami administrovat. Aktuálně je v prostředí vytvořeno několik desítek virtuálních serverů, které zajištují chod celé společnosti včetně komunikace se zákazníky.

Celé toto řešení aktuálně konzumuje téměř 100 GB operační paměti, 60 virtuálních procesorů a několik TB diskového prostoru.

Další fází naší spolupráce je aktuálně příprava a provoz dvou nových Virtuálních Datových Center pro provoz komerčních produktů společností Algotech Maďarsko. Jedno z prostředí je určeno jako testovací, z čeho plyne jiné nastavení a jiný tarifikační model, který je ušit přesně na míru účelu prostředí a je jistě zajímavý i pro jiné společnosti zabývající se vývojem a provozem aplikací.

 

"Poskytovat služby spřízněným firmám je vždy mnohem těžší než ostatním. Požadavky jsou obyčejně vyšší a ekonomické představy nižší. Algotech v CEE je organizován jako nezávislé firmy v jednotlivých zemích a proto bylo výrazně těžší kolegy přesvědčit o výhodách našeho řešení ve srovnání s konkurencí. Nakonec se to po dlouhém vyjednávání povedlo a více než roční zkušenost ukazuje, že to bylo správné rozhodnutí,“ říká František Zeman, CEO Algotech Česká republika.

"Potvrzuji Františkova slova. Vyjednávání byla velmi náročná a obtížná, ale dnes víme, že jsme dostali to nejlepší jak z hlediska služby, kterou jsme požadovali, tak z hlediska ceny. Nyní neustále zvyšujeme naše požadavky, protože tento způsob služby přesně odpovídá tomu co potřebujeme. Naši kolegové z Česka jsou schopni na všechny naše požadavky rychle a spolehlivě reagovat.“ Viktor Gajodi, CEO Algotech Maďarsko

Rozviňte naplno potenciál vašeho IT ještě dnes
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.
Najdeme řešení i pro vás
KONTAKT

Kontaktujte nás

Máte zájem o vyzkoušení našich služeb nebo konzultaci? Zanechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám do 3 hodin.
- Ozveme se vám do 3 hodin
- Non-stop podpora v češtině i angličtině
- Předběžnou nabídku máte do týdne
- Garance dostupnosti dat 99,99 %
Zavolejte nám
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo
+420 225 006 555
Volbou "Odeslat" beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.